ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόβαση Αθηναίων…στην πόλη Shenzhen της Κίνας

00:01 - 17 Απρ 2014 | Πολιτική
Απόβαση Αθηναίων…στην πόλη Shenzhen της Κίνας
Εικοσαμελής πολιτική και επιχειρηματική αντιπροσωπεία του Δήμου Αθηναίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένου Διεθνών Σχέσεων κ. Φώτη Προβατά, της ΚΕΔΕ, του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και ελληνικών τραπεζών και επιχειρήσεων, επισκέφτηκαν από τις 9 ως τις 13 Μαρτίου, την πόλη, σε εφαρμογή του Συμφώνου Συνεργασίας των δύο δήμων, που υπογράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οργανώθηκαν εξαιρετικά εποικοδομητικές συναντήσεις με τις πολιτικές αρχές και τα εμπορικά επιμελητήρια της πόλης καθώς και επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις με περίπου 150 επιχειρηματικούς φορείς της Shenzhen, οι οποίες έβαλαν τα θεμέλια για πολύ σημαντικές συνεργασίες.

 

Εν όψει της επόμενης επιχειρηματικής συνάντησης τον Οκτώβριο του 2014 στην Αθήνα, όπου θα επισκεφτεί επίσημη πολιτική και επιχειρηματική αντιπροσωπεία από τη Shenzhen με επικεφαλής τον Δήμαρχό της, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη απολογισμού, εξέτασης πιθανών συνεργασιών και προγραμματισμού μελλοντικών ενεργειών, την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχε πλήθος εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών οργανώσεων και αποφασίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής των Κινέζων επιχειρηματιών στην Αθήνα, θα οργανωθεί σειρά επιτόπιων επαφών για διμερείς συμφωνίες συνεργασίας, αφού η πόλη μας μπορεί να αποτελέσει την πύλη της Κίνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 00:34 - 17 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.