ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: "Κατέβασαν" από το facebook το "παραπεμπτικό" του... ΓΑΠ για τον... ψυχίατρο!

10:59 - 02 Σεπ 2014 | Πολιτική
ΠΑΣΟΚ: "Κατέβασαν" από το facebook το "παραπεμπτικό" του... ΓΑΠ για τον... ψυχίατρο!
Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάζει τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση της επίσημης σελίδας του κόμματος στο facebook, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Ζάππειο Μέγαρο, και σημειώνει ότι "πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ".

Όπως τονίζεται, "η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε".

 

Η επίμαχη ανάρτηση, η οποία "κατέβηκε» από το επίσημο facebook του ΠΑΣΟΚ, ήταν η εξής:

 

"Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!...Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ...".

 

pasok

 

Αφού "κατέβηκε" η συγκεκριμένη ανάρτηση, ακολούθησε άλλη, ενυπόγραφη, ανάρτηση, στην οποία ο υπογράφων αναφέρει ότι: "το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση Ζάππειο. Ήταν μια προσωπική μου άποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ".

 

«Αθλιότητες» χαρακτήρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, τα συνθήματα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, που ακούστηκαν χθες το βράδυ στην εκδήλωση, στο Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου, για τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ.

 

Ο κ. Ρήγας, είπε μεταξύ άλλων, πως το περιστατικό ήταν η αστεία εκδοχή ενός «πολιτικού τζιχαντισμού» και «φανατισμού», αποδίδοντας τις «αθλιότητες» σε μία ομάδα «50 ή 100 κλακαδόρων» που «δεν εκφράζουν τον πολιτισμό του ΠΑΣΟΚ».

 

Εκτίμησε πάντως, πως η ένταση δεν ήταν καθοδηγούμενη και στημένη από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Δεν δέχομαι ότι με αυτόν τον τρόπο κάποιοι προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια [...] Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτός είναι ο χώρος στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου».

 

«Δεν πήγα στην εκδήλωση και δεν λέω τίποτα για έναν άνθρωπο, που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5.

Ο ίδιος κατηγόρησε συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου του ότι έστησαν σκοπίμως το σκηνικό, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι και «οι κινήσεις Βενιζέλου για να βγούμε από την κρίση, δεν είναι σωστές», υποστηρίζοντας ότι στο επερχόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας.

Σε χαμηλότερους τόνους ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μιλώντας στο Mega τόνισε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τα όσα έγιναν.

«Δεν νομίζω ότι εκφράζει κανέναν αυτός ο τρόπος αποδοκιμασίας» εξήγησε.

«Η δημοκρατική παράταξη έχει προσφέρει πολλά, αυτή τη στιγμή είναι παράγοντας σταθερότητας, αύριο στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τα 40 του χρόνια, που δεν είναι 40 χρόνια κρίσης, είναι 40 χρόνια μεγάλης προσφοράς, όλα αυτά θα πάνε πίσω» τόνισε.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ για τα όσα διαδραματίστηκαν την Δευτέρα στο Ζάππειο.


 
Τελευταία τροποποίηση στις 15:40 - 02 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.