ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολ. Κεφαλογιάννη: Να συνεχιστεί η αυξητική πορεία του τουρισμού και το 2015

13:13 - 21 Οκτ 2014 | Πολιτική
Ολ. Κεφαλογιάννη: Να συνεχιστεί η αυξητική πορεία του τουρισμού και το 2015
Η περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και οι επικεφαλής της ταξιδιωτικής εταιρείας TUI.

Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι μέλημα του υπουργείου είναι να συνεχιστεί η αυξητική πορεία του τουρισμού και το 2015 με την επέκταση της τουριστικής περιόδου, αλλά και με την είσοδο στο «παιχνίδι» του τουρισμού και άλλων περιφερειών της χώρας.

 

Γι’ αυτό «συζητάμε η συνεργασία μας να εμπλουτιστεί και με άλλα προϊόντα και ευκαιρίες, οι οποίες θα δώσουν περισσότερες δυνατότητες για απασχόληση στους Έλληνες», πρόσθεσε.

 

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος Peter Long χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και ανέφερε πως η φετινή χρονιά ήταν «πολύ δυνατή», καθώς ο αριθμός των πελατών της TUI, που ήρθε στην Ελλάδα, αυξήθηκε κατά 10%.

 

«'Έχουμε πολύ καλή και δυνατή σχέση συνεργασίας με την υπουργό (Τουρισμού) και βλέπουμε δυνατότητες να την εξελίξουμε περαιτέρω», δήλωσε, εκφράζοντας μάλιστα την ελπίδα να αυξηθεί ο αριθμός των πελατών της εταιρείας πάλι κατά 10% και την επόμενη χρόνια.

 

Τόνισε επίσης ότι «αυτό που έχει πετύχει η κυβέρνηση με την πολιτική σταθερότητα είναι πολύ σημαντικό καθώς υπάρχει πολύ δυνατή και θετική οικονομική πορεία, κάτι που είναι ιδιαιτέρως καλό για τον τουρισμό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.