ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος, δηλώνει ο Ευ. Βενιζέλος

19:48 - 30 Οκτ 2014 | Πολιτική
Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος, δηλώνει ο Ευ. Βενιζέλος
Την εκτίμησή του ότι η τρόικα θα έρθει το ταχύτερο δυνατό στην Αθήνα, εξέφρασε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι οι θέσεις της κυβέρνησης είναι διαμορφωμένες.

«Έχουμε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο επί τη βάση του οποίου πορευόμαστε, το σχέδιο τηρείται και νομίζω θα τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα όπως τα έχουμε πει» πρόσθεσε. Σημείωσε μάλιστα πως ένα κεφάλαιο του σχεδίου είναι να ολοκληρωθεί εμπροθέσμως η αναθεώρηση, το review της τρόικας, γιατί αυτή θέλουμε να είναι και η τελευταία εμφάνισή της. 

Σχετικά με το ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο, επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα από τα δύο κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση και οι θέσεις του λαμβάνονται πάρα πολύ σοβαρα υπόψη. 

Πρόσθεσε πως δεν μπορεί κάθε φορά να τίθεται υπό επανεξέταση το σχέδιο το οποίο έχει διαμορφωθεί μετά από πολλή σκέψη και πολύ προσοχή και εμείς το εκτελούμε τώρα. 

Όσον αφορά το ασφαλιστικό ανέφερε ότι σε αυτό τον τομέα έχουν γίνει πολλά και ζήτησε να μη λησμονούνται οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Σε ερώτηση για τον διάδοχο του κ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Άμυνας, απάντησε ότι θα ανακοινωθεί όταν πρέπει.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:01 - 30 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.