ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο δικό του... κόσμο, ο Γιακουμάτος- "Να πάει στο διάολο η Τρόικα"

17:30 - 24 Νοε 2014 | Πολιτική
Στο δικό του... κόσμο, ο Γιακουμάτος- "Να πάει στο διάολο η Τρόικα"
«Ήταν τυχαίο που πάνε στο Παρίσι; Το Παρίσι είναι η πόλη του φωτός... Άντε να ευχηθούμε να τους φωτίσει ο Θεός να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, αναφορικά με την αυριανή συνάντηση με Ελλάδας- Τρόικας στο Παρίσι, συμπληρώνοντας: «Οι δικοί μας πάνε μελετημένοι. Απτό παράδειγμα ότι πέρυσι για τον προϋπολογισμό του 2013 σκούζανε συνέχεια και διαψεύστηκαν... Δεν υπάρχει δημοσιονομικό έλλειμμα, θα τους το αποδείξει ο κ. Χαρδούβελης».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενος σε θέματα του υπουργείου του, δήλωσε πως αν και  η τιμή του γάλακτος έχει πέσει στα 96 με 98 λεπτά, αυτό δεν τον χαροποιεί, καθώς μπορεί να πέσει και άλλο, προσθέτοντας ότι "Υπάρχουν και προσφορές και εκπτώσεις στο γάλα".

Αναφερόμενος στο παρεμπόριο, ο υφυπουργός επισήμανε ότι χάνονται 15 – 17 δισ. ευρώ. «Είναι πρόκληση για μένα αυτό το θέμα... Χτυπάμε τη μαρίδα και το γόνο, δεν φτάνει, καρχαρίες είναι τα τελωνεία και οι πύλες εισόδου. Εκεί είναι το αίτιο» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι υπάρχει συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία για μέτρα αντιμετώπισης του παρεμπορίου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:40 - 24 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.