ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σ. Θεοδωράκης: Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι

23:25 - 22 Δεκ 2014 | Πολιτική
Σ. Θεοδωράκης: Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι
Την έντονη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος εξερχόμενος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής υποστήριξε ότι ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος τού είχε πει πως και «το Ποτάμι τα παίρνει από παντού».

«Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν απ’ την οργή του λαού» δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, από τη Θεσσαλονίκη, ενώ όπως  ανέφερε ο  κ. Χαϊκάλης δεν δρα μόνος του. «Είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες», τόνισε.


Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον εάν προκύψει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και με το κόμμα του κ. Χαϊκάλη πως θα λειτουργήσει απάντησε: «Δεν συνεργαζόμαστε με ακροδεξιούς, δεν συνεργαζόμαστε με ψεκασμένους …Το Ποτάμι δεν θα συνεργαστεί με το βούρκο».


Επίσης ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε πως θεωρεί λάθος τη στήριξη που πρόσφερε στον κ. Χαϊκάλη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. «Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα το έχει ήδη μετανιώσει αυτό που έχει πει ότι ο κ. Χαϊκάλης έκανε το καθήκον του. Βιάστηκε» είπε.


Τέλος εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα υπάρξουν και άλλα περιστατικά που θα προκαλέσουν αναστάτωση στην πολιτική ζωή του τόπου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.