ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσπαθούν να εκφοβίσουν τους πολίτες, είπε ο Αλέξης Τσίπρας

14:24 - 13 Ιαν 2015 | Πολιτική
Προσπαθούν να εκφοβίσουν τους πολίτες, είπε ο Αλέξης Τσίπρας
Για προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Καβάλα, δηλαδή τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας, μιλώντας έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, σχολίασε ότι οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά και ο ίδιος προσπαθούν «με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε κοινωνική κατηγορία».

 

Μάλιστα, ανέφερε δηκτικά: «Το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει τις γυναίκες».

 

«Πάνε στους αστυνομικούς και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τη δουλειά σας. Πάνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σας κάνει γήπεδο. Πάνε στους κυνηγούς και τους λένε πως αν βγούμε, θα καταργήσουμε το κυνήγι. Πάνε στους χριστιανούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες», πρόσθεσε.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όλα αυτά τα λόγια φανερώνουν κινήσεις πανικού. «Γίνονται καταγέλαστοι και υποβιβάζουν το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης», σημείωσε.

 

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, με μαύρη προπαγάνδα όμως και με το φόβο κανείς δεν πήγε μπροστά. «Εμείς, με τα επιχειρήματά μας, την πολιτική μας, το πρόγραμμά μας θα χτίσουμε ξανά μια Ελλάδα της ανάπτυξης και τη ελπίδας», συνέχισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.