ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Παπανδρέου: Δημοψήφισμα για το χρέος

22:25 - 25 Ιαν 2015 | Πολιτική
Γ. Παπανδρέου: Δημοψήφισμα για το χρέος
Να αποφασίσουν οι πολίτες με Δημοψήφισμα οι πολίτες για την απομείωση του χρέους ζήτησε ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη συνεργασιών «για να μη μπει η Ελλάδα σε μία δίνη περιπετειών».

Σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του τελικού exit poll, στις οποίες προχώρησε "προλαβαίνοντας" τη Χ. Τρικούπη, η οποία τον κατηγορεί για την εκλογική της καθίζηση,  ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «Η Ελλάδα από αύριο χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο, ευρύτερες συνεννοήσεις και συνεργασίες. Όμως κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο του».


Όπως σημείωσε, το έργο που πρέπει να γίνει, χρειάζεται πολλές πλάτες.


Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε αισιόδοξος ότι το Κίνημα θα μπει στη νέα Βουλή και πρόσθεσε ότι και μόνο με την παρουσία του στις εκλογές πραγματοποίησε έναν άθλο. Επίσης δήλωσε παρών και στην "αυριανή μέρα" και ανακοίνωσε ήδη τα επόμενα οργανωτικά βήματα, έχοντας λάβει οριστικά την απόφαση για μονιμότερη παροσία. 


Εξάλλου, σημείωσε ότι η απόφαση των Ελλήνων να εκλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει σεβαστή και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και τόνισε την επείγουσα προτεραιότητα εθνικού σχεδίου, προκειμένου οριστικά η χώρα να απαλλαγεί από την κρίση.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:07 - 25 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.