ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευ. Βενιζέλος: Πολύ σύντομα θα συζητήσουμε ανοιχτά για όλα

19:45 - 27 Ιαν 2015 | Πολιτική
Ευ. Βενιζέλος: Πολύ σύντομα θα συζητήσουμε ανοιχτά για όλα
Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, παραπέμπονται όλα τα ανοιχτά ζητήματα του κόμματος, με την Χαριλάου Τρικούπη, να διαψεύδει δημοσιεύματα που έφεραν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, να παραιτείται.

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που στερούνται σοβαρότητας, τονίζοντας ότι ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος,  το βράδυ των εκλογών.


«Όλα - συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας - θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό. Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Νωρίτερα με επιστολή του, προς τους υποψήφιους βουλευτές, τους Γραμματείς και τα μέλη των Νομαρχιακών και Τομεακών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα με την οποία τους ευχαριστούσε για τον ωραίο και δύσκολο αγώνα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρέπεμψε επίσης στη δήλωση που έκανε το βράδυ των εκλογών, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει ανοικτά και σε βάθος για όλα.


Την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει συγκαλέσει σε κοινή συνεδρίαση, το Πολιτικό Συμβούλιο, Κοινοβουλευτική Ομάδα και εκλογική επιτροπή, σε μια πρώτη προσπάθεια, αποτίμησης και ανάλυσης του εκλογικού αποτελέσμτος.


Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα ανοίξει τις διαδικασίες της διαδοχής του αμέσως μετά το τέλος των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, που θα ολοκληρωθούν με την ψήφο εμπιστοσύνης της νέας κυβέρνησης.


Μετά από αυτό θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο οποίο θα τεθεί θέμα ηγεσίας που προσδιορίζεται για τις αρχές Μαρτίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.