ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από Δήμαρχος κλητήρας!

14:22 - 03 Μαρ 2015 | Πολιτική
Από Δήμαρχος κλητήρας!
Ο Πρώην υφυπουργός Οικονομικών και Υγείας, Αντώνης Μπέζας ανοίγει καινούργιος δρόμους.

 

 

 

Έχοντας αποτύχει να εκλεγεί βουλευτής Θεσπρωτίας με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, δεν αναζήτησε καταφύγιο, όπως συνήθως συνέβαινε μέχρι σήμερα σε κάποια καλοπληρωμένη θέση του Δημοσίου. Έκανε κάτι καλύτερο! Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας, Αντώνιου Νάστα!

 

Σύμφωνα με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ο κ. Μπέζας «θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, για θέματα σχετικά με κατασκευές τεχνικών έργων, καθώς και σε θέματα πολεοδομικού σχεδιασμού και πράξεων εφαρμογής».

Άλλωστε ο κ. Μπέζας είναι Πολιτικός Μηχανικός, Διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κι όσο να΄ ναι έχει και μια σχετική πείρα από το πώς λειτουργεί το Δημόσιο, ώστε θα ήταν κρίμα να πάει χαμένη.

 

Στην ίδια απόφαση, αναφέρεται, ότι για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών, ενώ η συνολική δαπάνη, προϋπολογίζεται σε 30.120 ευρώ.

 

Συνεργάτες του πρώην υπουργού, επισημαίνουν ότι ο κ. Μπέζας δεν αποκόμισε αθέμιτο πλούτο από την πολιτική και συνεπώς δικαιούται να αναζητήσει την τύχη του.

 

Είναι προφανώς νόμιμη η συμπεριφορά του. Ηθική όμως;  

Τελευταία τροποποίηση στις 14:28 - 03 Μαρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.