ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη

09:30 - 02 Απρ 2015 | Πολιτική
Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη
Την απόδραση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της, Φρ. Ραγκούσης, ο οποίος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της χθες το βράδυ, ανέφερε ότι ανέφερε ότι κατά τη συνομιλία τους, η Βίκυ Σταμάτη τού είπε: «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου».

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της. Σε τρεις βάρδιες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι φρουρούσαν τη Βίκυ Σταμάτη. Τα κλειδιά τα κρατούν οι φρουροί, δήλωσε ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, Ισίδωρος Πρώιος, αναφερόμενος στην απόδρασή της από το νοσοκομείο, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.

 

Υπενθυμίζεται πως σε όλες τις αιτήσεις αποφυλάκισής της, που απορρίφθηκαν μετά από 35 μήνες κράτησης, η κ. Σταμάτη επικαλείτο το γεγονός ότι το 8χρονο παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του. Χαρακτηριστικά στην τελευταία ανέφερε: «Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινές πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιός μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου».

 

Ένορκη διοικητική εξέταση αναμένεται να διαταχθεί, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

 

Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, απηύθυναν η μητέρα της Γεωργία και ο αδελφός της Παναγιώτης Σταμάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ενώ εξέφρασαν φόβους για τη ζωή της αλλά και οι συνήγοροί της, Αλέξης Κούγιας και Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.