ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αθήνα σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης

09:39 - 17 Απρ 2015 | Πολιτική
Στην Αθήνα σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης
Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να έχει επαφές για το ζήτημα του Κυπριακού, αλλά και για οικονομικά και ενεργειακά θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει στις 11 το πρωί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ θα παραχωρήσουν στη συνέχεια συνέντευξη Τύπου.

Στις 13.00 ο Κύπριος πρόεδρος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια ο κ. Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα του παραθέσει ο κ. Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Πρωθυπουργού.

Στις 18:00 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, το πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση «είναι εκ των ων ουκ άνευ, όπως είναι και (η συνεργασία) με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας» δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης εν όψει των επαφών που θα έχει στην Αθήνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.