ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόντρα με σκληρές εκφράσεις για την Παιδεία

18:07 - 17 Απρ 2015 | Πολιτική
Κόντρα με σκληρές εκφράσεις για την Παιδεία
Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Αντώνη Σαμαρά, προκάλεσε το νομοσχέδιο για την παιδεία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, με δήλωσή του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με το νομοσχέδιο επιστρέφει την χώρα στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες, και ότι στόχος των εξαγγελιών της είναι «να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία» αφού πρώτα «ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες».

«Που υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα Πανεπιστήμια; Που θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιόν λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;» αναρωτιέται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το Μαξίμου απάντησε με σκληρή ανακοίνωση, στην οποία τόνισε ότι «η κριτική του, , ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα "στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες", μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα. Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα "μυστικά του βάλτου"!...».
Παράλληλα κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι συνεχίζει να ζει στη χώρα του "Ποτέ - Ποτέ", αντιλαμβανόμενος ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του.

«Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.