ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν. Παππάς: Με κομματική πειθαρχία η Συμφωνία

08:42 - 29 Μαϊ 2015 | Πολιτική
Ν. Παππάς: Με κομματική πειθαρχία η Συμφωνία
Ακόμα και με επιβολή κομματικής πειθαρχίας, αν χρειαστεί, είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να περάσει από τη Βουλή την αναμενόμενη συμφωνία με τους δανειστές.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς που ρωτήθηκε σχετικά χθες από το pressproject δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Προφανέστατα.(σ.σ: θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας) Μην το συζητάτε. Εδώ έχει βγει μια κυβέρνηση με συγκεκριμένη εντολή και αυτή η εντολή θα πρέπει να κατακτήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εδώ. Τώρα εδώ να μην αστειευόμαστε. Δεν είναι ούτε κάποιο δευτερεύον νομοσχέδιο ούτε και ρύθμιση στην οποία, εντάξει μπορεί να έχουμε μια ανοχή για το τι στάση θα κρατήσουμε κλπ».

Στο ίδιο μήκος, εκτίμησε ότι σαφώς και θα υπάρξει σε διαφορετική περίπτωση θέμα δεδηλωμένης, αν δε συγκεντρωθούν, δηλαδή, 151 ψήφοι, ενώ σχολιάζοντας την πιθανότητα να στηριχθεί η πλειοψηφία από τις ψήφους άλλου κόμματος είπε πως το σενάριο να γίνει ο κ. Τσίπρας, Παπαδήμος είναι σενάριο απευκταίο για τη Δημοκρατία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.