ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουρλέτης: Αν ανοίγεται προοπτική, η συμφωνία θα περάσει από Βουλή

11:50 - 07 Ιουλ 2015 | Πολιτική
Σκουρλέτης: Αν ανοίγεται προοπτική, η συμφωνία θα περάσει από Βουλή
«Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει ότι μετά από πέντε μήνες δυσκολιών το 61,3% είπε 'φτάνει, αυτό είναι το όριό μας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1.

«Πλέον την ευθύνη στη διαπραγμάτευση την έχει η κυβέρνηση. Η περήφανη στάση του κόσμου έκανε και τις πιο δύσκολες κυβερνήσεις να πουν ότι η Κυριακή δεν είναι το τέλος του κόσμου» επισήμανε ο υπουργός.

Όσον αναφορά στο περιεχόμενο της πρότασης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής, ο κύριος Σκουρλέτης σημείωσε ότι: «Μετά από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων είχαμε καταφέρει να συγκλίνουμε σε κάποια πράγματα κι αυτή είναι η βάση του τελευταίου κύκλου της διαπραγμάτευσης. Εκ των ουκ άνευ είναι η συζήτηση για το θέμα του χρέους».

Ακόμα ο υπουργός εργασίας υπογράμμισε το γεγονός ότι δεν μπορεί να σταθεί μόνο στο δημοσιονομικό σκέλος «χωρίς τη συνολική εικόνα της συμφωνίας».

Τέλος σε ερώτηση σχετικό με το αν θα ψηφιστεί η συμφωνία από τους βουλευτές της κυβέρνησης απάντησε ότι: «αν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα περάσει από τους βουλευτές και από τον κόσμο». Ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η συμφωνία θα γίνει αποδεκτή «αν μέσα από αυτήν ανοίγεται μια προοπτική».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:10 - 07 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.