ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Να κυβερνήσει & να δώσει λύσεις

19:32 - 02 Αυγ 2015 | Πολιτική
Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Να κυβερνήσει & να δώσει λύσεις
«O κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει, να πάρει ευθύνες και να δώσει λύσεις. Δίνει προς τα έξω την εικόνα ότι τα εσωκομματικά ζητήματα κυριαρχούν, αντί να προσπαθήσει να δώσει λύση στα καυτά ζητήματα του τόπου» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην Real News, προσθέτωντας πως «αυτό οδηγεί σε μια αστάθεια, οδηγεί σε αβεβαιότητα, προκαλεί σύγχυση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

«Ο κ. Τσίπρας δείχνει να κινείται περισσότερο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα ζητήματα πολύ σοβαρά και ουσιαστικά που απασχολούν όλους τους Έλληνες και αφορούν τη χώρα» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ταυτόχρονα πως οι εκλογές στην παρούσα φάση δεν θα ήταν λύση, ενώ ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν σκέφτεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Σχετικά με το Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε την υπόθεσή του πολύ σοβαρή τονίζοντας πως το κόμμα θα εξαντλήσει όλα τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτει για να πέσει φως στην υπόθεση.

Τέλος, επανέλαβε την πρόσκλησή του προς ένα ευρύτερο κομματικό ακροατήριο χωρίς βαρονίες, όπως είπε, τονίζοντας πως η ΝΔ είναι μια μεγάλη παράταξη όπως την όρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όπως περιγράφεται στην ιδρυτική διακήρυξη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.