ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητρόπουλος: Απαραίτητη μια διευρυμένη ομάδα διαπραγμάτευσης

09:12 - 03 Αυγ 2015 | Πολιτική
Μητρόπουλος: Απαραίτητη μια διευρυμένη ομάδα διαπραγμάτευσης
Για μια πιο διευρυμένη ομάδα διαπραγμάτευσης η οποία θα αποτελείται από ειδικούς επιστήμονες πέρα από τα στενά όρια των κυβερνώντων κομμάτων κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως οι απαιτήσεις των δανειστών είναι απίθανες να πραγματοποιηθούν.

«Επιβάλλεται άμεσα συγκρότηση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας με πρόσωπα αυξημένου επιστημονικού κύρους γιατί αυτό εξυπηρετεί και την Αριστερά και την κυβέρνηση. Πρέπει να εμπλουτιστεί η εθνική διαπραγματευτική ομάδα με έμπειρα στελέχη κάτι που δεν είχε η πρώτη ομάδα και ηττήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος σε συνέντευξη του στον σταθμό του MEGA.

Παράλληλα αναφέρει ότι «την ομάδα θα πρέπει να στελεχώσουν κυρίως τεχνικοί και νομικοί διαπραγματευτές διότι έχουν και οι δικοί μας στην κυβέρνηση υποβαθμίσει τα νομικά κείμενα που δεσμεύουν τη χώρα».

Τέλος τονίζει πως «πάμε σε δεύτερη μεγάλη ήττα και σε πρόγραμμα ακραίου αριστερού θατσερισμού που μια κυβέρνηση της αριστεράς δεν μπορεί να το σηκώσει μόνη της», προσθέτοντας δε πως το κλείσιμο της συμφωνίας δεν είναι εφικτό μέχρι της 20 Αυγούστου.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:20 - 03 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.