ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές-ΝΔ: Επιστροφή στη Ρηγίλλης-Συγκέντρωση στα ιστορικά γραφεία

08:30 - 01 Σεπ 2015 | Πολιτική
Εκλογές-ΝΔ: Επιστροφή στη Ρηγίλλης-Συγκέντρωση στα ιστορικά γραφεία
Προεκλογική συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, έξω από τα παλιά της γραφεία, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη (01/09/2015) στις 19:00 η Νέα Δημοκρατία.

Τα στελέχη και εν γένει ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ κάνουν μεγάλη κινητοποίηση με επιδίωξη μια μεγάλη συγκέντρωση που θα στείλει μήνυμα συσπείρωσης των παλαιών οπαδών της Κεντροδεξιάς, που απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια από το κόμμα που ψήφιζαν παραδοσιακά οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, αλλά και ολοκληρωτικής ανατροπής των πρόσφατων δημοσκοπικών συσχετισμών που έδειξαν ελαφρύ –πλην ανατρέψιμο, όπως πιστεύουν στη Συγγρού- προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη μιλούν ήδη για «κυβέρνηση τετραετίας με κορμό τη Ν.Δ.», καθώς θεωρούν ότι το κόμμα τους θα υποσκελίσει τον σπαρασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ.

«Επενδύοντας» στη διάθεση για συνεργασία και συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, τηρούν χαμηλούς τόνους, υπογραμμίζοντας ότι στόχος τους είναι «νίκη έστω και με μια ψήφο», καταλογίζοντας αλαζονική και καθεστωτική συμπεριφορά στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που μιλά για αυτοδυναμία και αποκλείει τις συμμαχικές κυβερνήσεις.

Στη Συγγρού έχουν δίνουν έμφαση στα... νοσταλγικά ανακλαστικά που μπορεί να λειτουργήσουν με τη συγκέντρωση στη Ρηγίλλης. Είναι χαρακτηριστικό το κάλεσμα που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ, αναφέροντας: «δίνουμε ραντεβού εκεί απ' όπου ξεκινήσαμε. Ρηγίλλης 18. Στο ιστορικό κτήριο όπου πανηγυρίσαμε, κλάψαμε και γράψαμε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Όλοι μαζί, οι ΟΝΝΕΔίτες και οι ΟΝΝΕΔίτισσες του χθες και του σήμερα, σας προσκαλούμε σε μία εκδήλωση - εκκίνηση της προσπάθειας στήριξης της Παράταξής μας ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να γυρίσει σελίδα».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:19 - 01 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.