ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν απέχθεια στις μεταρρυθμίσεις

10:34 - 03 Σεπ 2015 | Πολιτική
Θεοδωράκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν απέχθεια στις μεταρρυθμίσεις
«Ελπίζουμε ότι την 21η Σεπτεμβρίου δεν θα κοιτάξει ο καθένας το συμφέρον της παρεούλας του και θα κοιτάξουν όλοι με ποιο τρόπο μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα λύσει τα προβλήματα της χώρας», δήλωσε επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, κατηγορώντας ταυτόχρονα τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ότι έχουν απέχθεια στις μεταρρυθμίσεις.

«Ο κόσμος θα ψαλιδίσει τα φτερά των δύο μεγάλων κομμάτων στις επικείμενες εκλογές» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος εκτιμά πως τα ποσοστά του Ποταμιού θα είναι μεγάλα «για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε κάποιους νέους κανόνες κοινής λογικής στην πολιτική».

Επιπλέον σημείωσε πως το μνημόνιο δεν αρκεί για να αποφευχθεί η καταστροφή, αλλά θα πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία και παράλληλα να προωθηθούν μεταρρυθμίσεις. «Εμείς πρέπει να αποφασίσουμε ποιες μεταρρυθμίσεις θα γίνουν και αναρωτιέμαι ποιος θα το κάνει αυτό; Μπορεί να το κάνει η Ν.Δ. που μέχρι σήμερα αρνιόταν κάθε είδος μεταρρύθμιση και έκανε μόνο τα αναγκαία; Και βέβαια είναι φανερό ότι δε μπορεί να το κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς υπάρχει απέχθεια στο ΣΥΡΙΖΑ για τις μεταρρυθμίσεις», ανέφερε.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δημοσκοπήσεις υποστήριξε ότι «δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια» και πρόσθεσε πως δική του αίσθηση από τις περιοδείες που κάνει είναι ότι «το Ποτάμι το ζητάει και το θέλει η κοινωνία». «Αν αυτό μεταφραστεί σε ψήφο δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά. Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα πέρα από το να συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Δεν ψάχνουμε πελάτες», τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.