ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές-Καμμένος: Λέμε ΟΧΙ σε κυβέρνηση συγκάλυψης-Γελοίες οι δημοσκοπήσεις

13:30 - 03 Σεπ 2015 | Πολιτική
Εκλογές-Καμμένος: Λέμε ΟΧΙ σε κυβέρνηση συγκάλυψης-Γελοίες οι δημοσκοπήσεις
Τα πυρά του κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας το δύο κόμματα ότι επιδιώκουν «κυβέρνηση συγκάλυψης».

«Επιμένουν να εκλιπαρούν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ από τα προεκλογικά μπαλκόνια για κυβέρνηση συνεργασίας. Υπονοούν κυβέρνηση συγκάλυψης», είπε ο κ. Καμμένος και ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχουν «σε καμία συγκάλυψη».

«Να ξεχάσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εάν νομίζουν ότι για οποιοδήποτε λόγο, θα πάνε στο καλάθι των αχρήστων τα σκάνδαλα τα οποία ήδη έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη», κατέληξε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9» τόνισε ότι «όταν λέω ότι γυρίζει σελίδα είναι ότι δεν πάμε σε ένα ακόμα Μνημόνιο που οδηγεί στην ύφεση, ένα Μνημόνιο που οδηγεί στην εσωτερική υποτίμηση. Μιλάμε για μια τελική λύση, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα, με χρήματα, τα οποία θα μπουν ζωντανά στην αγορά και χρήματα τα οποία θα δοθούν για την ανάπτυξη από το πακέτο Γιούνκερ, τα 25 δισ. ευρώ, να φύγουμε από την πολιτική της λιτότητας, της εσωτερικής υποτίμησης και να αρχίσουμε πάλι να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας».

Τόνισε ότι τώρα χρειάζεται ανάπτυξη και έφερε το παράδειγμα του τουρισμού, έναν κλάδο ο οποίος αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, παρά την επιβολή των capital controls. «Αναπτύξαμε τον τουρισμό με κλειστές τράπεζες. Αυτό που έγινε αυτό το καλοκαίρι είναι θαύμα. Εάν θα γυρίσουμε πίσω και θα βάλουμε διαχειριστές της εξουσίας όλους αυτούς που εμπλέκονται στα εξοπλιστικά σκάνδαλα, όλους αυτούς που ήταν και κάλυψαν τη λίστα Λαγκάρντ, όλους αυτούς, οι οποίοι ο ένας στηρίζεται στη σιωπή του άλλου -και μιλώ δυστυχώς για τη Ν.Δ., που την κατάντησε ο κ. Σαμαράς να γίνει ο συνήγορος υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ αντί να τους προφυλακίσει όλους αυτούς».

Για την κυβερνητική συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ήταν έντιμη και παρατήρησε: «Όταν ήρθε η ώρα που εγώ θα μπορούσα να γίνω ήρωας και να κάνω τους ΑΝΕΛ με 25%, ρίχνοντας την κυβέρνηση για να κάνω τον ήρωα και τον μάγκα, προτίμησα να στηρίξω αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έδωσε μια μάχη σαν θηρίο μέσα στις Βρυξέλλες μόνος του. Εκεί στήριξα τον Έλληνα πρωθυπουργό και θα τον ξαναστηρίξω».

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη: «Εγώ, όταν άκουσα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να μιλάει στην αρχή για μεσαίο χώρο, σας λέω ότι με ικανοποίησε. Αλλά μετά τι είδα; Είδα ότι, τελικά, αυτό που έκανε ο κ. Μεϊμαράκης είναι όλα αυτά τα ακροδεξιά στοιχεία που μάζεψε ο Σαμαράς, όχι απλά να τα κρατήσει αλλά να γίνουν πρωταγωνιστές».

Αναφερόμενος στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, τα οποία δείχνουν δυσκολία για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να μπουν στη Βουλή, ο κ. Καμμένος υπενθύμισε ότι όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έπεσαν έξω στο δημοψήφισμα, καθώς έδειχναν «ναι» και σημείωσε: «Γελάει ο κόσμος με τις δημοσκοπήσεις. Δεν μετράνε οι άνθρωποι και ο κόσμος δεν τους μιλάει».

Για το μεταναστευτικό ζήτημα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι συμφωνεί να κηρυχθεί η Λέσβος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τόνισε πως πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο σε σχέση με την κατάσταση στη Συρία για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:54 - 03 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.