ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόμβα Καμμένου: Απειλεί την τρόικα με εκλογές!

11:12 - 07 Φεβ 2016 | Πολιτική
Βόμβα Καμμένου: Απειλεί την τρόικα με εκλογές!
Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος απειλεί την τρόικα με εκλογές σε περίπτωση που οι "απαιτήσεις της είναι παράλογες". "Ο ελληνικός λαός θα έχει και πάλι το λόγο" δηλώνει.

«Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο. Ο ελληνικός λαός, όμως έχει απαντήσει πολύ πρόσφατα. Το 2019, που θα γίνουν οι εκλογές θα αποφασίσει ξανά», τονίζει ο κ. Καμμένος.

 

Συμπληρώνει μάλιστα πως «η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για τέσσερα χρόνια» και ότι «οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, γνωρίζοντας την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει».

 

«Στο πόδι είναι εκείνοι που βλέπουν ότι δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα, που άντλησαν τα χρήματα των ανακεφαλαιοποιήσεων από τις τράπεζες τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να ξαναπάρουν αυτά τα κεφάλαια, θα είναι τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά και θα έχουν πρόσβαση όλοι οι Έλληνες πολίτες», υποστηρίζει στη συνέντευξή του στη Real News.

 

Ο υπουργός Άμυνας τονίζει ακόμα ότι θα πρέπει «να πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας» και διαβεβαιώνει πως «με τον Αλέξη Τσίπρα θα πάμε μαζί μέχρι να φέρουμε πάλι την Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης, μέχρι να φέρουμε το χαμόγελο στους Έλληνες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.