ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς: Όσοι ποντάρουν σε δράματα, να αλλάξουν πλευρό

18:37 - 15 Μαρ 2017 | Πολιτική
Παππάς: Όσοι ποντάρουν σε δράματα, να αλλάξουν πλευρό
Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Σερρών ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αξιολόγησης, εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ για τη στάση της και τονίζοντας πως όσοι ποντάρουν στην αποτυχία της κυβέρνησης, θα βγουν χαμένοι.

«Όσοι βάζουν τα πολιτικά λεφτά τους στην καταστροφή και στο αδιέξοδο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα έχουν χάσει», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για να προσθέσει:

 

«Όσοι ποντάρουν σε δράματα θα πρέπει να αλλάξουν πλευρό».

 

Απέδωσε δε τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποιεί η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης, στο «στρατηγικό αδιέξοδο», στο οποίο, όπως είπε, βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Θα πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή η ΝΔ για τι μας κατηγορεί», σημείωσε ο κ. Παππάς.

 

«Ή πρέπει να μας κατηγορεί ότι καθυστερούμε τη διαπραγμάτευση ή αν φέραμε κακή ή όχι συμφωνία. Δεν μπορεί να λέει "κλείστε, κλείστε" τη διαπραγμάτευση και μόλις κλείνουμε να λέει "αμάν τι κακή συμφωνία είναι αυτή"! Τώρα, βεβαίως, είμαστε πολύ κοντά, έχει υπάρξει πολιτική συμφωνία και δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστερήσεων. Αλλά ποια είναι η πολιτική συμφωνία; Ξεκίνησε ή δεν ξεκίνησε αυτή η διαπραγμάτευση με την απαίτηση των δανειστών όλων για 2% του ΑΕΠ (πάνω από 3,5 δισ. ευρώ) μέτρα λιτότητας παραπάνω και τότε η ΝΔ έλεγε "κλείστε". Και θα κλείσουμε με μία συμφωνία, η οποία είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που η ΝΔ μάς καλούσε να υπογράψουμε. Ας αποφασίσουν για ποιο πράγμα μάς κατηγορούν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.