ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τόσκας: Κανείς ιδεολογικός δισταγμός σε φαινόμενα βίας

13:54 - 20 Μαρ 2017 | Πολιτική
Τόσκας: Κανείς ιδεολογικός δισταγμός σε φαινόμενα βίας
"Κανένας ιδεολογικός δισταγμός απέναντι στα φαινόμενα βίας και αυθαιρεσίας" ήταν το μήνυμα του Νίκου Τόσκα με αφορμή την χθεσινή επίθεση του Ρουβίκωνα στον ΑΔΜΗΕ.

"Όποιος παρανομεί θα βρει τον μπελά του από τις Αρχές" σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο ρ/σ του "Αlpha", τονίζοντας πως "αργά ή γρήγορα θα έχουν την αντιμετώπιση που πρέπει αυτές οι ομαδούλες από πλευράς δικαιοσύνης και αστυνομίας. Είναι καταδικαστέες αυτές οι πράξεις και η κοινωνία μας δεν μπορεί να αυτοπαγιδεύεται".

Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς νόμους

"Έχει σχέση με την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου η ελευθερία. Χωρίς νόμους και κανόνες σε αυτή τη ζωή, δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις "μόδες" των παλαιών ετών. Πρέπει να λύσουμε βασικά ζητήματα και ερωτήματα τί θέλουμε για τη χώρα. Να προχωρήσουμε μέσα από έναν ρεαλισμό σε ένα καλύτερο αύριο", είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Εξάρχεια τόνισε ότι "δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση', ενώ για την Δυτική Αττική είπε ότι "εμείς αναφέραμε τον όρο "Δυτική Αττική" και μετά κάποιοι "ξύπνησαν" και είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.