ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ.Καμμένος: Αφορολόγητο κάτω από 8.600 δύσκολα περνάει από τη Βουλή

21:32 - 26 Μαρ 2017 | Πολιτική
Δ.Καμμένος: Αφορολόγητο κάτω από 8.600 δύσκολα περνάει από τη Βουλή
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί η τελική συμφωνία με τους θεσμούς από τους 153 βουλευτές, άφησε ο Δημήτρης Κάμμενος με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως το αφορολόγητο είναι πολύ κρίσιμο κομμάτι της συμφωνίας.

 

Ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το skai.gr, έθεσε εν αμφιβόλω το κατά πόσον συμπαγής είναι η κυβερνητική πλειοψηφία. Μάλιστα, εκτίμησε πως εάν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ, το μέτρο δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά "δεν έχουμε κομματική πειθαρχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες… Αυτή τη βδομάδα έχουμε ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς για να μας ενημερώσουν για τα μέτρα. Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση όταν υπάρξει μείωση αφορολόγητου, αλλά να μειωθούν αντίστοιχα και οι φόροι" υπογράμμισε.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε δε πως "είμαστε και εμείς κυβέρνηση κατοχής, από το 2010 υπάρχει μια ιδιότυπη κυβέρνηση κατοχής. Κάνουμε ανταρτοπόλεμο, όπως και όλες οι κυβερνήσεις". 

Ας σημειωθεί εδώ ότι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Μακεδονία εκφράζουν έντονο προβληματισμό για το πώς θα δικαιολογήσουν μέτρα που θα περιλαμβάνουν πώληση μονάδων της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.