ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μητσοτάκης βάζει σε πρώτο πλάνο την υπερφορολόγηση

14:33 - 11 Απρ 2017 | Πολιτική
Ο Μητσοτάκης βάζει σε πρώτο πλάνο την υπερφορολόγηση
Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους προέδρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γ. Στασινό, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κ. Κόλλια, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκο και τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Παπαδόπουλο, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύθηκε για φρένο στην υπερφορολόγηση.

Είναι ξεκάθαρο πως απέναντι στις πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει σε ένα άλλο μοντέλο φορολογικής πολιτικής.

 

Οι φόροι έχουν πονέσει τους Έλληνες πολίτες, καθώς και τους επιχειρηματίες, με τον Πρόεδρο της ΝΔ να δεσμεύεται για φοροελαφρύνσεις.

 

Στο τετ α τετ που πραγματοποιήθηκε στην οδό Πειραιώς συζητήθηκαν η υπερφορολόγηση και οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που οδηγούν στο κλείσιμο χιλιάδες "μπλοκάκια" και στη μετανάστευση ικανό και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άκουσε τις προτάσεις των επιστημονικών φορέων και έδωσε το στίγμα της δική του οπτικής.

 

"Το Κράτος να επιβάλλει λιγότερους φόρους και εισφορές και οι φορολογούμενοι να δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα και να είναι συνεπείς σε λογικές φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις. Έτσι ώστε όλοι μαζί, Κράτος, πολίτες και αγορά, ενωμένοι, όχι διχασμένοι, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση”, ήταν το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.