ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυβέρνηση - ΝΔ και στη μέση οι... μπαχαλάκηδες

17:35 - 22 Μαϊ 2017 | Πολιτική
Κυβέρνηση - ΝΔ και στη μέση οι... μπαχαλάκηδες
Η ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ανοχή στους μπαχαλάκηδες» και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πέρασε στην αντεπίθεση.

Η αρχή έγινε από τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος είπε ότι μέσα σε τέσσερις μήνες έχουν γίνει 59 επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. 

 

«H παραβατικότητα και η ανομία έχουν γίνει, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η καθημερινότητα των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας», παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

 

Κατά τον κ. Κικίλια, η ανοχή που επιδεικνύει η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού «ενάμιση μήνα μετά την παράνομη τοποθέτησή του και παρά τις διαβεβαιώσεις υπουργών και υπευθύνων, το ΚΕΠ των αναρχικών ζει και βασιλεύει στα Εξάρχεια». «Μέχρι πότε;», κατέληξε.

 
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντέδρασε έντονα σημειώνοντας πως "η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε τους «μπαχαλάκηδες» όταν βρέθηκε στην αντιπολίτευση. Ως κυβέρνηση αναλώθηκε σε επιχειρήσεις εντυπωσιασμού, ενώ τώρα εξαντλείται σε αντιπολιτευτικές κορώνες".
 
"Έχει επιλεκτική μνήμη επικεντρωμένη σε όσα εξυπηρετούν την μικροπολιτική της προπαγάνδα", καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.