ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο κόκκινο το θερμόμετρο στη Βουλή με την υπόθεση Καμμένου-ισοβίτη

08:18 - 26 Ιουν 2017 | Πολιτική
Στο κόκκινο το θερμόμετρο στη Βουλή με την υπόθεση Καμμένου-ισοβίτη
Η χώρα βρίσκεται σε κλίμα καύσωνα και… ασορτί θα είναι τη Δευτέρα και η Βουλή, καθώς ο Πάνος Καμμένος θα απαντήσει στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη, Μ.Γιαννουσακη, για την υπόθεση του Noor1.

Τις προηγούμενες ημέρες η Νέα Δημοκρατία σήκωσε τους τόνους και το Μαξίμου κάλυψε τον Πάνο Καμμένο, προκαλώντας μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού.

Στο στρατηγείο του Κυριάκου Μητσοτάκη εξετάζουν το ενδεχόμενο, αλλά περιμένουν τις επίσημες τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου.

Εκ μέρους της κυβέρνησης τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κάλυψε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντωνής, λέγοντας πως ο κ. Καμμένος δεν προσπάθησε να παρεμποδίσει το έργο της Δικαιοσύνης, αλλά ότι αντίθετα προσπάθησε να παρακινήσει τον Γιαννουσάκη να καταθέσει οτιδήποτε γνωρίζει για την υπόθεση, χωρίς να φοβάται.

Την ίδια ώρα, πάντως, ακόμη και εντός ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν… μουρμούρες σχετικά με τη στάση του Μαξίμου απέναντι στον Πάνο Καμμένο και φυσικά υπάρχει ανησυχία για το τι μπορεί να βγάλει τελικά αυτή η υπόθεση.

Από τη μεριά της κυβέρνησης, πάντως και από τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού υπάρχει σιγουριά πως η υπόθεση θα… ξεφουσκώσει, γεγονός που τελικά θα λειτουργήσει κατά της Νέας Δημοκρατίας που πόνταρε σε αυτήν.

Παράλληλα, φυσικά από τη μεριά της κυβέρνησης θα συνεχιστεί η επίθεση στη ΝΔ με βασικό… μότο το ότι λειτουργεί ως «εντολοδόχος» επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ασφαλώς, όμως, από την άλλη μεριά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ισχυριστεί κάτι ανάλογο και θα κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα πως σε συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο επιχειρούν να στήσουν τη νέα διαπλοκή.

 

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.