ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης για Καμμένο:Δεν μπορεί ένας υπουργός να καθοδηγεί έναν ισοβίτη!

20:30 - 06 Ιουλ 2017 | Πολιτική
Θεοδωράκης για Καμμένο:Δεν μπορεί ένας υπουργός να καθοδηγεί έναν ισοβίτη!
Δεν γίνεται ένας υπουργός να καθοδηγεί έναν ισοβίτη τόνισε στον ΑΝΤ για τον Πάνο Καμμένο και τις επαφές του με τον Μάκη Γιαννουσάκη ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, η έρευνα για το Νoor 1 πρέπει να φτάσει όσο πιο ψηλά και βαθιά γίνεται, κανείς δεν έχει ασυλία, αλλά ένας υπουργός που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση δεν γίνεται να σηκώνει το τηλέφωνο να συνομιλεί με έναν ισοβίτη για να τον καθοδηγεί.

Ο Μαρινάκης, συνέχισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ήταν «καλός παίχτης» για την κυβέρνηση στο πρώτο στάδιο, τώρα δεν είναι για διάφορους λόγους, και (από την κυβέρνηση) προσπαθούν να προκαλέσουν διαφορές φασαρίες.

Ο κ. Θεοδωράκης υπενθύμισε ότι νωρίτερα την Παρασκευή στην Βουλή η κυβέρνηση αρνήθηκε να δώσει ο υπουργός Άμυνας εξηγήσεις στη Βουλή. Οι Εξεταστικές δεν βγάζουν αποτελέσματα εκτίμησε πάντως για την πρωτοβουλία της ΝΔ.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ξεκαθάρισε ότι «δεν με ενδιαφέρει το ‘’μπροστά και Αριστερά’’… To Ποτάμι δεν ζητά εκλογές, ούτε αριστερά ούτε δεξιά, οι λύσεις για τη χώρα βρίσκονται στο κέντρο».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποσαφήνισε επίσης ότι «δεν πιστεύω στις οικουμενικές, δεν γίνονται οι αναγκαίες τομές με οικουμενικές». «Θα συνεργαστώ με όσους πιστεύουν τα ίδια με Το Ποτάμι» είπε.
«Μας ενδιαφέρει να κυβερνήσουμε τη χώρα σε κάποιους τομείς που πιστεύουμε ότι έχουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις, όχι να μοιράσουμε θέσεις» σχολίασε ακόμα ο κ. Θεοδωράκης.

«Τις Εξεταστικές Επιτροπές, που αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η Νέα Δημοκρατία τις έχει υπερψηφίσει όλες» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση διερωτώμενη γιατί o Aλέξης Τσίπρας αρνείται τις Εξεταστικές Επιτροπές για τη διαπραγμάτευση του 2015 και τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για το ναρκοπλοίο Noor 1.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.