ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόταση Ανδρουλάκη για προσέγγιση ΔΗΣΥ-Ποταμιού

15:11 - 17 Ιουλ 2017 | Πολιτική
Πρόταση Ανδρουλάκη για προσέγγιση ΔΗΣΥ-Ποταμιού
Πρόταση για να αναπτυχθεί μία βάση συνεργασίας των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του Ποταμιού προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως το Ποτάμι θα πρέπει να συμμετέχει στο εγχείρημα για νέο πολιτικό φορέα στη Κεντροαριστερά και προτείνει αυτό να γίνει μέσα από την εκπόνηση ενός σύγχρονου προοδευτικού προγράμματος εξόδου της Ελλάδας από την κρίση.

Αυτό το πρόγραμμα, όπως σημειώνει θα πρέπει να στηριχθεί με συνέπεια και σταθερότητα από όλους όσους θα συμμετάσχουν στο εγχείρημα για νέο πολιτικό φορέα στη Κεντροαριστερά.

Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι πρέπει να συμφωνηθεί η κοινή συνεργασία και δράση των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, ώστε να προκύψει η απαραίτητη ώσμωση ανάμεσα στα δύο κόμματα και να διευκολυνθεί η περαιτέρω πορεία πρός έναν ενιαίο πολιτικό φορέα.

Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη διατύπωσης ενός συνεκτικού προοδευτικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων για έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας, που θα στηριχθεί από όλους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.