ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμίνης: Πρωτοβουλίες για νομοθετική τροποποίηση για τους βανδαλισμούς

17:03 - 19 Ιουλ 2017 | Πολιτική
Καμίνης: Πρωτοβουλίες για νομοθετική τροποποίηση για τους βανδαλισμούς
Mε αφορμή τα επεισόδια στην Ερμού, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εξέφρασε την ανάγκη νομοθετικής τροποποίησης για τους βανδαλισμούς, καθώς όπως είπε το ισχύον καθεστώς δεν δίνει λύση.

"Το να τους πιάνουν και να τους αφήνουν, με βάση την κοινή ποινική δικονομία, έχει αποδειχθεί τελείως εσφαλμένο", σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

«Σκοπεύω να αναλάβω πρωτοβουλία να συζητήσω με όλα τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα τι θα πρέπει πολύ σοβαρά να κάνουμε. Το συζητάω ήδη  με κάποιους νομικούς Η αστυνομία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Δεν ξέρω αν υπάρχει πολιτική βούληση τόσο στην κυβέρνηση όσο και σε τμήμα της αντιπολίτευσης. Χρειάζονται νομοθετικές τροποποιήσεις γιατί αυτό το πράγμα θα το πληρώσουμε κάποια στιγμή όλοι. Η βία είναι κλιμακούμενη. Από την μία πλευρά οι συντεχνίες που δεν αφήνουν όσους καταστηματάρχες θέλουν, να ανοίξουν τις Κυριακές και από την άλλη τους εμποδίζουν με φυσικό τρόπο. Αν αυτό δεν είναι βία, τότε τι είναι;».

Ερωτηθείς για τα όρια κριτικής στη δικαιοσύνη, ο κ. Καμίνης σημείωσε πως μπορεί να διαφωνούμε με πάρα πολλά πράγματα αλλά, πρέπει να υπάρχει και κάποια αυτοσυγκράτηση, ειδικά από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:03 - 19 Ιουλ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.