ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Λεπτό προς λεπτό η Κως επιστρέφει στην κανονικότητα

14:16 - 21 Ιουλ 2017 | Πολιτική
Τσίπρας: Λεπτό προς λεπτό η Κως επιστρέφει στην κανονικότητα
Yποδεχόμενος την ύπατη εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φεντερίκα Μογκερίνι, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον σεισμό στην Κω και επισήμανε πως ο κρατικός μηχανισμός εργάζεται προκειμένου το νησί να επιστρέψει άμεσα στην κανονικότητα.

«Λεπτό προς λεπτό το νησί επιστρέφει στην κανονικότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο θυμάτων.

"Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων από τον σεισμό στην Κω και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Το σύνολο του επιχειρησιακού μηχανισμού βρίσκεται σε επιφυλακή από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών και από λεπτό σε λεπτό αποκαθίσταται η κανονικότητα", τόνισε συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:

"Ευχαρίστησα την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φεντερίκα Μογκερίνι, για τη συμπαράστασή της αυτές τις δύσκολες ώρες. Η Ελλάδα στηρίζει σθεναρά τον διεθνή ρόλο της Ε.Ε. στην προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας. Στη γειτονιά μας, που οι προκλήσεις πληθαίνουν, στηρίζουμε την ενταξιακη διαδικασία της Τουρκίας και των Δυτικών Βαλκανίων, στη βάση της εκπλήρωσης των κριτηρίων που έχουν τεθεί".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.