ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαφαζάνης: Άμεση έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη

16:57 - 12 Σεπ 2017 | Πολιτική
Λαφαζάνης: Άμεση έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη
Κάλεσμα για κοινή δράση όλων των αριστερών ριζοσπαστικών κομμάτων έκανε από τη ΔΕΘ ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ υπογράμμισε πως η λύση για την Ελλάδα βρίσκεται εκτός ευρώ.

"Όσο η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ, όποιο κόμμα και αν κυβερνάει θα εφαρμόζει την ίδια καταστροφική πολιτική με τις ίδιες οδυνηρές συνέπειες", ανέφερε ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ.

"Η Ελλάδα έχει άλλον δρόμο, πέρα και έξω από τα μνημόνια, τη λιτότητα και την εθνική υποδούλωση", συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης και κάλεσε σε "κοινή δράση, συμπόρευση, συμπαράταξη και ενιαίο μέτωπο, όλες ανεξαιρέτως τις αριστερές, ριζοσπαστικές, πατριωτικές, δημοκρατικές, αντιμνημονιακες δυνάμεις".

Όπως διευκρίνισε, «με το σχέδιο Β' του Αλέκου Αλαβάνου ήδη έχουμε μία πολύ προωθημένη συνεργασία, η οποία πάει καλά, θα αναβαθμιστεί και θα εκφραστεί και στις εκλογές». Για την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου είπε ότι «τα μηνύματα που έχουμε είναι αρκετά θετικά και ελπιδοφόρα και θα θέλαμε στο φθινόπωρο αυτό να καταλήξουμε σε συνεργασία». Στην ίδια κατεύθυνση απηύθυνε πρόσκληση συμπόρευσης και στο ΚΚΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.