ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Η ΝΔ «αδωνοποιείται»

17:17 - 12 Σεπ 2017 | Πολιτική
Καμμένος: Η ΝΔ «αδωνοποιείται»
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ.

Ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αδωνοποιείται» και... επέστρεψε τον χαρακτηρισμό "ακροδεξιός".

"Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βρίσκονται από την ίδρυση τους στο χώρο του πατριωτικού κέντρου, που προήλθε από στελέχη της Ν.Δ. τα οποία ακολουθούσαν τη γραμμή του Κώστα Καραμανλή, που δεν συνεργάζεται με τα άκρα. Της Ν.Δ που δεν μπορούσε να έχει στις τάξεις της τον κ. Βορίδη, τον κ. Πλεύρη και τον κ. Γεωργιάδη. Από αυτή τη Ν.Δ προέκυψαν τα στελέχη των ΑΝΕΛ και από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ", είπε.

Κατηγόρησε δε τη Νέα Δημοκρατία για περιπτώσεις "ακραίας σύμπτωσης με επιχειρηματικά συμφέροντα" και σημείωσε: "Εδώ έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν γίνει ατζέντηδες επιχειρηματιών. Αυτά δεν συνέβαιναν ποτέ στη Νέα Δημοκρατία".

Κατηγόρησε επίσης το ΠΑΣΟΚ ότι συμφωνεί με τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό της Ν.Δ., αλλά σημείωσε πως ο ίδιος θα μπορούσε να συνεργαστεί με την «πραγματική σοσιαλδημοκρατία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.