ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Επίθεση σε ΝΔ και Μητσοτάκη-Κάλυψη σε Καμμένο, Κουρουμπλή

19:19 - 25 Σεπ 2017 | Πολιτική
Τσίπρας: Επίθεση σε ΝΔ και Μητσοτάκη-Κάλυψη σε Καμμένο, Κουρουμπλή
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στη δικαστική υπόθεση για το πλοίο «Noor 1», ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να αντιστρέψει τις κατηγορίες, λέγοντας πως οι πρακτικές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιάζουν με "παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης".

«Γιατί είναι πρόβλημα που ο υπουργός Άμυνας παρέπεμψε κάποιον στη Δικαιοσύνη;» αναρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός και χαρακτήρισε «περίεργο» το ότι η Ν.Δ. «με κραυγαλέο τρόπο στην πρότασή της μιλά για στοχοποίηση επιχειρηματία».

«Ποιος άρρηκτος δεσμός συνδέει τον επιχειρηματία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Προς τι ο ζήλος να αναδείξετε ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί τον εν λόγω επιχειρηματία για να εξοντώσει κ. Μητσοτάκη;», είπε ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας.

«H Ν.Δ. πολιτεύεται με θέσεις που δεν κρύβουν το αντικοινωνικό μένος της ηγετικής ομάδας της», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός που ειρωνικά τόνισε πως για την κυβέρνηση η στρατηγική της αντιπολιτευσης είναι... ονειρεμένη.

«Αν έκρινα με κριτήρια εκλογικών σκοπιμοτήτων, θα έλεγα ότι η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη μάς προσφέρει την αντιπολίτευση των ονείρων μας», δήλωσε συγκεκριμένα, καταλογίζοντας στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ότι «δείχνει να πάσχει από στερητικό σύνδρομο, σύνδρομο στέρησης εξουσίας».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλυψε επίσης τον Πάνο Καμμένο και για την υπόθεση του καζίνο, λέγοντας πως η ΝΔ χρησιμοποιεί πρακτικές παρακράτους, καταγράφοντας ιδιωτικές στιγμές, ενώ στήριξη παρείχε και στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, λέγοντας πως με τα fake news που του αποδίδουν ΜΜΕ που πρόσκεινται στη ΝΔ, κάνει ακόμη και όσους τον αντιπαθούσαν, πλέον να τον συμπαθούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.