ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

10:43 - 02 Οκτ 2017 | Πολιτική
Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη
Τα συγχαρητήριά του εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του επιχειρηματία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο  Μιχάλης Λεμπιδάκης  είναι ανακουφισμένος και καλά στην υγεία του.

Ο κ. Τόσκας προσθέτει σε ότι αφορά την ταυτότητα των δραστών πως «θα το δούμε αν ήταν υπεράνω υποψίας, μπορεί να βρούμε και άλλους συνεργούς».

Παράλληλα έκανε λόγο για σημαντική επιτυχία της ΕΛΑΣ τονίζοντας ότι όταν υπάρχει συνεργασία με την οικογένεια μπορεί και ο άνθρωπος να είναι σώος και να μην δοθούν λύτρα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Επιπρόσθετα, τα συγχαρητήριά του στην ΕΛ.ΑΣ. στέλνει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Χαρακτηριστικά από τον λογαριασμό του στο twitter αναφέρει χαρακτηριστικά: 

"Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη. Όραμα μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες."

tsiprakias

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, αφότου έγινε γνωστή η είδηση της επιτυχούς επιχείρησης απελευθέρωσης.

μητλε

Τέλος η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Ανακούφιση για το αίσιο τέλος της ομηρείας του Μ. Λεμπιδάκη και της πολύμηνης ταλαιπωρίας της οικογένειάς του. Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.