ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Ο Κουφοντίνας δείχνει στους νέους πώς να γίνουν δολοφόνοι!

15:50 - 09 Νοε 2017 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Ο Κουφοντίνας δείχνει στους νέους πώς να γίνουν δολοφόνοι!
Έναν πύρινο λόγο εναντίον της χορήγησης άδειας στον Δ. Κουφοντίνα διατύπωσε ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

«Παρακολουθώ το μεγαλύτερο δολοφόνο, το πιστόλι της οργάνωσης να βγαίνει από τη φυλακή. Γεννιέται ένα ερώτημα : Εχει το δικαίωμα για αυτή την άδεια;

Η ουσιαστική απάντηση δεν υπάρχει. Δεν έχει μετανιώσει τίποτα για όλα όσα έκανε. Λειτουργεί ως καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών. Καλεί και δείχνει στους νέους ανθρώπους το δρόμο για να γίνουν και αυτοί δολοφόνοι.

Ζητώ από την κυβέρνηση μια ξεκάθαρη τοποθέτηση για το θέμα. Μιλάμε για μια απόφαση διοικητικού χαρακτήρα. Κακώς βγήκε και ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Υπάρχει και άλλη διάσταση. Πότε παίρνεται αυτή η απόφαση ; Στη χειρότερη δυνατή συγκυρία. Την ώρα που η βία και η ανομία είναι σε έξαρση».

«Πριν από λίγες ημέρες, νέα παιδιά δέχτηκαν επίθεση έξω από το ΠΑΣΟΚ ενώ έκαναν τη δουλειά τους.Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν αυτό ως εμμονή της ΝΔ.

Είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος για τον οποίον δεν θα πάψουμε να προειδοποιούμε» πρόσθεσε ο Κ. Μητσοτάκης.

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Ξέρετε πως χαρακτήρισε ο αρχηγός του Ρουβίκωνα τον Κουφοντίνα ; Ως τον μεγαλύτερο Έλληνα επαναστάτη. Για άλλη μια φορά επιμένετε να κάνετε πως δεν το ακούτε: Πρώτα ξεκινάς από τα μυαλά και μετά πας στο πιστόλι, περνάς στις μολότοφ, το καλάσνικοφ, το 45άρι».

«Την ώρα που ο κ. Κουφοντίνας θα κυκλοφορεί με διάφορους θαυμαστές του, η δική μας σκέψη και η σκέψη της μεγάλης πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας είναι στην μνήμη εκείνων που δολοφόνησε. Η δημοκρατία δεν εκδικείται αλλά αμύνεται. Ανεκτική δημοκρατία ναι, αδύναμη δημοκρατία όχι. Η ανοχή σε όσους δηλώνουν εχθροί της δημοκρατίας πρέπει να είναι μηδενική» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.