ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κικίλιας: Εμείς θα ξαναφτιάξουμε τη μεσαία τάξη της χώρας

11:15 - 12 Νοε 2017 | Πολιτική
Κικίλιας: Εμείς θα ξαναφτιάξουμε τη μεσαία τάξη της χώρας
«Η ΝΔ στοχεύει σε μια μεσαία τάξη υπερήφανη, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στη δημιουργία πλούτου, ικανή να κερδίζει μόνη της τη ζωή και να χαίρεται τους κόπους της. Μια μεσαία τάξη που θα είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας.

Σε συνέντευξή του στην Real News ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως το όραμά του είναι η προλεταριοποίηση του Έλληνα, γι' αυτό και, όπως τονίζει, δημιουργεί μια απογοητευμένη μεσαία τάξη, κατεστραμμένη οικονομικά και κοινωνικά, εξευτελισμένη πολιτικά.

Επαναλαμβάνε πως η αναβάθμιση των F16 είναι επιβεβλημένη, τονίζει όμως πως ο κ. Καμμένος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλουν να έρθουν στη Βουλή και να δώσουν απαντήσεις για τη συμφωνία που θα πρέπει να θωρακίζει την εθνική κυριαρχία, να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να σέβεται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Για την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία κατηγορεί την κυβέρνηση πως όχι δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις, αλλά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν νέες, εύλογες απορίες.

«Ο κ. Καμμένος πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις και άλλωστε η ΝΔ έχει ήδη ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεση, που είναι μείζονος δημοσίου ενδιαφέροντος» δηλώνει ο κ. Κικίλιας. 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:38 - 12 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.