ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά:Ο Τσίπρας συγκυβερνά με ακροδεξιούς. Δεν μπορεί να γίνει διάλογος

16:44 - 20 Νοε 2017 | Πολιτική
Γεννηματά:Ο Τσίπρας συγκυβερνά με ακροδεξιούς. Δεν μπορεί να γίνει διάλογος
Η Φώφη Γεννηματά κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την εκλογή της στην ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, που από πολλούς θεωρήθηκε ως... άνοιγμα συνεργασίας από τη μεριά του Πρωθυπουργού.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας από τον κ. Τσίπρα. Διάλογος με Τσίπρα δεν έχει γίνει επειδή κυβερνά με ακροδεξιά στοιχεία και υλοποιεί τις πιο συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές», τόνισε η κα. Γεννηματά και υπογράμμισε πως η συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τη συνεχάρη για την εκλογή της «ήταν μία τυπική επικοινωνία».

Σχετικά με τα επόμενα βήματα, μετά την εκλογή της, για το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι η προοδευτική παράταξη είναι πολλαπλά κερδισμένη, δεν θα μπορούσε να ανοίξει η διαδικασία αν δεν έθετε και τον εαυτό της σε κρίση και θα πορευτεί με σίγουρα βήματα και όχι με άλματα στο κενό. «Με συνεννόηση όλων» επισήμανε, υπογραμμίζοντας: «Το βάρος θα πέσει στον νέο ενιαίο φορέα, εκεί θα παίρνονται οι αποφάσεις. Δεν είναι, όμως, στιγμή να μιλήσουμε για κατάργηση κομμάτων, διάλυση κομμάτων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.