ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Τέλος στη λιτότητα με πραγματικές μεταρρυθμίσεις

16:20 - 21 Νοε 2017 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Τέλος στη λιτότητα με πραγματικές μεταρρυθμίσεις
Τέλος στη λιτότητα, μέσω ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο EUobserver.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του τονίζει πως «στην Ελλάδα είχαμε πάρα πολλή λιτότητα και πολύ λίγες μεταρρυθμίσεις». Εξηγεί πως η σύνδεση των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις με τις μεταρρυθμίσεις είναι λάθος.

Υπόσχεται πως θα το αλλάξει αυτό, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Αλέξης Τσίπρας «δεν θέλει να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις και δεν ξέρει πώς να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ακόμα πως δική του προτεραιότητα θα είναι η «δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω ιδιωτικών επενδύσεων, δηλαδή φιλικού προς τις επιχειρήσεις περιβάλλοντος».

Όσο αφορά τις εκλογές ανέφερε ότι είναι βέβαιος ότι η ΝΔ θα επικρατήσει και με σημαντική διαφορά, τονίζοντας ότι είναι «το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει ένα σαφές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Όταν ρωτήθηκε αν συμμερίζεται την εκτίμηση του Επιτρόπου Οικονομικών της ΕΕ, Πιέρ Μοσκοβισί, ότι η Ελλάδα «φτιάχνει ένα success story», απάντησε ότι «ένα συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων πιστεύει ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.