ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βενιζέλος: Βράβευση Τσίπρα στο Παρίσι; Λεπτή γαλλική ειρωνεία!

20:30 - 22 Νοε 2017 | Πολιτική
Βενιζέλος: Βράβευση Τσίπρα στο Παρίσι; Λεπτή γαλλική ειρωνεία!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την έναρξη της εκδήλωσης του Κύκλου Ιδεών «Δικαιοσύνη και Επενδύσεις» δήλωσε: «Για να βγούμε από την κρίση και να περάσουμε στη φάση της κανονικότητας πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό εθνικό σχέδιο, συγκεκριμένο, υπεύθυνο, προοδευτικό. Ο Κύκλος Ιδεών συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, με συνέδρια, εκδηλώσεις. Το ζήτημα της ανάπτυξης και των επενδύσεων είναι μια καραμέλα στο στόμα όλων. Αλλά πως γίνεται αυτό; Σήμερα θα συζητήσουμε για τη σχέση έννομης τάξης και επενδύσεων, δικαστικού συστήματος και επενδύσεων, για να μπορέσουμε να δώσουμε πρακτικές απαντήσεις».

Δημοσιογράφος: «Κύριε πρόεδρε, ο κ. Τσίπρας βραβεύεται στο Παρίσι. Την ίδια στιγμή ο κ. Καμμένος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία σωρεία αποκαλύψεων. Πώς σχολιάζετε και το ένα και το άλλο»

Ευ. Βενιζέλος: «Ως προς την βράβευση του κ. Τσίπρα στο Παρίσι πρέπει να πω ότι εκτιμώ τη λεπτή γαλλική ειρωνεία. Πράγματι πρέπει να βραβευτεί ο κ. Τσίπρας γιατί γλιτώσαμε από την απόλυτη καταστροφή που ο ίδιος απείλησε να προκαλέσει το 2015. Εξακολουθούμε όμως πάντα να υφιστάμεθα τις βαριές συνέπειες της πολιτικής που ακολουθεί έκτοτε και η οποία δεν δίνει πραγματική προοπτική στην πραγματική οικονομία. Είμαστε στη στασιμοχρεοκοπία πάνω στην επιφάνεια του νερού. Δεν βυθιζόμαστε αλλά και δεν απογειωνόμαστε»

Δημοσιογράφος: «Και ο κ. Καμμένος».

Ευ. Βενιζέλος: «Ο κ. Καμμένος δεν χρειάζεται σχολιασμό. Δεν ανήκει στην αρμοδιότητά μου»

Δημοσιογράφος: «Η συζήτηση που αναβάλλεται για μια ακόμα φορά παρότι υπάρχουν αποκαλύψεις;».

Ευ. Βενιζέλος: «Η συζήτηση απ’ ότι καταλαβαίνω θα γίνει τη Δευτέρα και νομίζω ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.