ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία Μητσοτάκη

18:53 - 27 Νοε 2017 | Πολιτική
Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία Μητσοτάκη
Για σκευωρία η οποία αποκαλύφθηκε κάνουν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι, ενώ προαναγγέλλουν τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη φοροδιαφυγή, στον απόηχο της σύγκρουσης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, για την υπόθεση της συμφωνίας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Κύκλοι της κυβέρνησης σημειώνουν ότι η Σαουδική Αραβία «ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της, αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσού στον πρέσβη στο Ριάντ. Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό Δημόσιο».

Οι ίδιοι κύκλοι διερωτώνται:

  • «Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η Ν.Δ.;»
  • «Για ποια συμφέροντα εργάζεται;»
  • «Θα απαντήσει γιατί το έκανε;»
  • «Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του;»

Οι κυβερνητικές πηγές καταλογίζουν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση» και σημειώνουν ότι «τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα».

«Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας», συμπληρώνουν οι ίδιοι κύκλοι και συνεχίζουν: «Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα  ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις οφσορ και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο Πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης». 

«Αλλά και να προσηλωθούμε  στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο», καταλήγουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.