ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Μάνδρα ξανά ο Μητσοτάκης

10:59 - 29 Νοε 2017 | Πολιτική
Στη Μάνδρα ξανά ο Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε την Μάνδρα για δεύτερη φορά μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή, στοιχίζοντας την ζωή σε 24 ανθρώπων και καταστρέφοντας εκατοντάδες περιουσίες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Μάνδρα λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Τετάρτης, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος. Εκεί αναμένεται να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί στο σημείο της καταστροφής και το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που οι φονικές πλημμύρες είχαν προκαλέσει την καταστροφή. Επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, όπου ενημερώθηκε για την ανείπωτη τραγωδία και στις δηλώσεις του είχε τονίσει πως «εξυπακούεται ότι δεν ήρθα εδώ για να καταλογίσω ευθύνες, αλλά για να έχω μια πλήρη εικόνα γι' αυτήν την ανείπωτη τραγωδία» και είχε ζητήσει πληροφόρηση και για τα δύο βασικά αντιπλημμυρικά έργα στη Νέα Πέραμο και την Μάνδρα.

«Δυστυχώς έχουν κολλήσει λόγω της γνωστής γραφειοκρατίας» ήταν τότε η απάντηση των φορέων, ενώ σε ερώτηση του προέδρου της ΝΔ για τη σύσκεψη που είχε γίνει προ εννιά ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αττικής στην οποία είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, οι μετέχοντες στη συνάντηση υποστήριξαν ότι είχαν γίνει όλες οι προληπτικές ενέργειες.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:18 - 29 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.