ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βορίδης: Πλαστά τα έγγραφα που κατέθεσε ο Καμμένος στη Βουλή

14:25 - 30 Νοε 2017 | Πολιτική
Βορίδης: Πλαστά τα έγγραφα που κατέθεσε ο Καμμένος στη Βουλή
Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Μάκης Βορίδης έδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και άφησε αιχμές για τη γνησιότητα των εγγράφων που παρουσιάστηκαν από τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή.

Τα έγγραφα που παρουσίασε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος δεν είναι γνήσια, δήλωσε ο Μάκης Βορίδης.

Είπε πως το έγγραφο της Σαουδικής Αραβίας για τον Βασίλη Παπαδόπουλο «είναι μια απλή εξουσιοδότηση, ένα κείμενο το οποίο δεν έχει καμία σφραγίδα επικυρώσεως».

«Ζητήσαμε από τη Σαουδική Αραβία να μας βεβαιώσει ότι αυτό το κείμενο είναι αυθεντικό και από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο κ. Αντέλ Αλ Σαϊφ έχει τη δυνατότητα να ορίζει πληρεξουσίους». Ο Μάκης Βορίδης κατηγόρησε λοιπόν τον Πάνο Καμμένο ότι είπε ψέματα και αναρωτήθηκε: "Τώρα κάνει και χρήση πλαστών εγγράφων;"

«Αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι ο κ.Παπαδόπουλος έπαιρνε αμοιβές, ότι δεν ήταν καθόλου πληρεξούσιος, ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν ενδιάμεσος-μεσάζων. Γιατί ενώ υπάρχει νόμος, τον παραβίασε; Γιατί χρησιμοποιεί ψευδοέγγραφα στο κοινοβούλιο; Ποιον θέλει να ωφελήσει και ποιον να βλάψει;» συνέχισε ο κ. Βορίδης.

«Ειναι η Βουλή της συγκάλυψης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει  να καλύψει τον Καμμένο», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και επανέλαβε  οτι  θα υπάρξει και άλλη Βουλή και θα φανούν όλα στην πορεία της ανακριτικής διαδικασίας.
Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μια σκανδαλώδης απόπειρα συσκότισης.
Η ΝΔ διέθεσε επίσης ένα αρχείο, που, όπως αναφέρει, αποδεικνύει ότι τα έγγραφα είναι πλαστά.
Δείτε τα στοιχεία της ΝΔ στο συνοδευτικό υλικό
Συνημμένα αρχεία:
Τελευταία τροποποίηση στις 14:46 - 30 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.