ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρουφάκης: Θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

11:13 - 01 Δεκ 2017 | Πολιτική
Βαρουφάκης: Θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Συνεχίζει τα «καρφιά» για τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές, αν και με «σφιγμένη καρδιά».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην υπουργός Οικονομικών είπε για τον πρωθυπουργό ότι είναι οξυδερκής, αλλά δεν κάνει πολιτική. «Απλά εκτελεί τις εντολές που έρχονται με mail από τις Βρυξέλες» υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Όσο για την υποψηφιότητά τους στις επόμενες εκλογές ανέφερε ότι θα το κάνει με «σφιγμένη καρδιά», καθώς επιμένει στη δέσμευση που ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2015, ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν θα επιστρέψει στη διεθνή του καριέρα ως καθηγητής πανεπιστημίου.

Ο κ. Βαρουφάκης είπε ακόμη ότι δεν υπάρχει «ελληνική κρίση» και ότι αυτό το φαινόμενο είναι ευρωπαϊκό.

Αποκάλυψε ότι το επόμενο συνέδριο της κίνησης «DiEM 25», θα γίνει τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα και θα αποκτήσει ελληνικό όνομα, ενώ ο ίδιος θα είναι επικεφαλής της κίνησης αυτής στην Ελλάδα.

Τέλος, ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι η απειλή των Ευρωπαίων για Grexit το καλοκαίρι του 2015 ήταν μια κούφια απειλή, αλλά ακόμα κι αν γινόταν πράξη η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.