ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουρουμπλής: Παραδίδουμε τις παραλίες πιο καθαρές από ό,τι ήταν

16:52 - 05 Δεκ 2017 | Πολιτική
Κουρουμπλής: Παραδίδουμε τις παραλίες πιο καθαρές από ό,τι ήταν
«Σήμερα παραδίδουμε τις παραλίες πιο καθαρές από ό,τι ήτανε, καθώς έγινε εξαιρετικά ποιοτική δουλειά», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά την παράδοση στην τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας τριών ακτών. Οι ακτές είχαν πληγεί από τη ρύπανση που προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενόπλοιου «ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ» στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακόμη, είπε ότι την προσεχή Παρασκευή θα συνεδριάσει στη Βουλή η Επιτροπή Περιβάλλοντος στην οποία θα έρθει το ΕΛΚΕΘΕ και θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ερευνών που έκανε σε νερά και πυθμένα. Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε σε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά καλά. Ανακοινώσεις για το θέμα της κολύμβησης θα γίνουν από το υπουργείο Υγείας αυτές τις ημέρες για το θέμα της κολύμβησης, ενώ αναμένεται και η απόφαση του υπουργείου Γεωργίας για τους αλιείς.

Τέλος, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι με το νέο νόμο τα δεξαμενόπλοια των οποίων η ηλικία έχει μειωθεί, θα πρέπει 12 ώρες πριν να δηλώνουν το στίγμα που θα κάνουν πετρέλευση. «Αυτό το αυτονόητο μέχρι σήμερα δεν υπήρχε» τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.