ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας σε Αμερικανούς επενδυτές: Ορθάνοικτες πύλες στη γη των ευκαιριών

17:41 - 11 Δεκ 2017 | Πολιτική
Τσίπρας σε Αμερικανούς επενδυτές: Ορθάνοικτες πύλες στη γη των ευκαιριών
Μήνυμα μέσω video έστειλε στους Αμερικανούς επενδυτές που μετέχουν στο συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η γη των ευκαιριών έχει ορθάνοικτες τις πύλες για υψηλά επικερδείς επενδύσεις. Η επιστροφή της Ελλάδας είναι εδώ, τώρα και σας καλώ να είστε μέρος της», ανέφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι είναι σε θέση να πει ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης οδήγησαν σε ισχυρά αποτελέσματα και πως η ελληνική οικονομία μετά από χρόνια ύφεσης αναπτύσσεται εκ νέου και αναμένεται να αυξηθεί το ΑΕΠ κατά 2,5% το 2018.

Σημείωσε επίσης ότι η ανεργία έπεσε, ενώ αυξήθηκαν στο εννεάμηνο του 2017 οι ξένες επενδύσεις.

"Οι Αμερικανοί επενδυτές είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα και αναμένει να συνεχίσουν να είναι προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας", σημείωσε ο Πρωθυπουργός και επισήμανε πως στην επόμενη ΔΕΘ οι ΗΠΑ θα είναι τιμώμενη χώρα. 

Τόνισε κλείνοντας πως "προηγουμένως η Ελλάδα θα έχει βγει από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο του 2018. Με αυτό το δεδομένο είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στο επόμενο κεφάλαιο για την Ελλάδα πέρα από την λιτότητα. Μια εποχή ανάπτυξης πέρα από τη λιτότητα και την ύφεση".

Τελευταία τροποποίηση στις 17:59 - 11 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.