ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγαλοοικονόμου: Με έπεισε ο Τσίπρας - Λεβέντης: Είναι αλλοπρόσαλλη

12:59 - 20 Δεκ 2017 | Πολιτική
Μεγαλοοικονόμου: Με έπεισε ο Τσίπρας - Λεβέντης: Είναι αλλοπρόσαλλη
Ξέσπασε ο Βασίλης Λεβέντης μετά την απόφαση της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να δώσει θετική ψήφο στον προϋπολογισμό. Εξηγώντας, πάντως, η βουλευτής τη στάση της είπε ότι την έπεισε ο πρωθυπουργός και ότι ψήφισε κατά συνείδηση.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε ότι δεν πήρε γραμμή από κανένα κόμμα και ότι πείστηκε από τον πρωθυπουργό: «Είδα ότι υπάρχει μια βάση και σκέφτηκα μήπως πρέπει να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία σε ένα τελευταίο προϋπολογισμό -και πρέπει να δούμε τι θα γίνει τέλος πάντων…».

Συμπλήρωσε ότι «αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης (σ.σ. στη Βουλή) και αυτά που είπε και στο συνέδριο και παντού, δεν έχουνε βάση, με την έννοια ότι θα κόψω, θα κάνω, θα μειώσω, θα αυξήσω».

Για το πολιτικό μέλλον της απάντησε πως «δεν έχει τίποτα κατά νου». «Εξακολουθώ να είμαι μοναχικός καβαλάρης» ανέφερε και υποστήριξε ακόμη ότι όλα τα κόμματα της είχαν κάνει προτάσεις, οπότε δεν είχε πρόβλημα να βρει στέγη.

Λεβέντης: Είναι αχάριστη και αλλοπρόσαλλη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης δεν άφησε ασχολίαστη τη στάση της κ. Μεγαλοοικονόμου: «Η κα Μεγαλοοικονόμου έδειξε αχαριστία. Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα της. Είναι αλλοπρόσαλλη» δήλωσε στο Θέμα 104,6.

Είπε ακόμη ότι δεν περίμενε αυτή τη στάση από την κ. Μεγαλοοικονόμου την οποία, όπως εξήγησε, εκείνος επέλεξε και έβαλε στις λίστες του κόμματος.

«Την έβαλα πρώτη στη λίστα, γιατί ήρθε στο γραφείο μου και ήταν σεμνή και κατάγεται από τα Κύθηρα, απ' όπου κατάγεται και η μάνα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.