ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομιλία Μητσοτάκη σε καφενείο της Κατερίνης: Διανύουμε χρονιά πολιτικής αλλαγής

16:43 - 10 Ιαν 2018 | Πολιτική
Ομιλία Μητσοτάκη σε καφενείο της Κατερίνης: Διανύουμε χρονιά πολιτικής αλλαγής
Απολύτως βέβαιος πως το 2018 θα είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο χωριό Βροντού της Κατερίνης.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο κ. Μητσοτάκης, εγκαινιάζει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες, μακριά από «στημένες» πολιτικές συγκεντρώσεις, κι έτσι μίλησε στο καφενείο του χωριού.

«Είναι σήμερα μια σημαντική μέρα για εμένα καθώς κλείνουν δύο χρόνια από την εκλογή μου στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και επέλεξα αντί να μείνω στο γραφείο μου, να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλά, να είμαι κοντά στον κόσμο να σας σφίξω το χέρι. Μπορείτε να με εμπιστευτείτε και να εμπιστευτείτε αυτή τη μεγάλη παράταξη τη ΝΔ να βγάλει τον τόπο από την κρίση. Το 2018 θα είναι χρόνια πολιτικής αλλαγής. Αξίζουμε μια καλύτερη κυβέρνηση, μια οικονομία που θα αναπτύσσεται, μια αξιόπιστη εξωτερική πολιτική που θα βάζει πάνω από όλα τα συμφέροντα της χώρας και μια ηγεσία που δεν θα λέει ψέματα και θα βάζει πάνω από όλα το συμφέρον.

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας, κάνοντας ειδική αναφορά στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Εμείς δεν κουραζόμαστε, άλλοι κουράζονται και δεν μπορούν να βγουν στον κόσμο. Ματώνει η αριστερή τους συνείδηση αλλά ψηφίζουν τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα, όπως με το πολυνομοσχέδιο που καταργεί επιδόματα. Θα δώσουμε έμφαση στην πραγματική ανάπτυξη και στην απασχόληση. Θα μειώσουμε φόρους και θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για να κρατήσουμε τα νέα παιδιά στον τόπο μας.

Αυτή η μέρα είναι συμβολική και σημαδιακή για μένα. Είμαι σίγουρος ότι θα μας φέρετε γούρι, φέτος το καλοκαίρι μαζί με το γιο μου που είναι εδώ θα ανέβω τον Όλυμπο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.