ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτίου: Δεν υπάρχουν γκρίνιες βουλευτών για τα επιδόματα

20:05 - 12 Ιαν 2018 | Πολιτική
Φωτίου: Δεν υπάρχουν γκρίνιες βουλευτών για τα επιδόματα
Ως δημιουργική χαρακτήρισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, τη συνάντηση για το θέμα των επιδομάτων με με βουλευτές και το Προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά είπε πως δεν δόθηκαν περεταίρω επεκτάσεις στο θέμα και δήλωσε ότι "δεν υπάρχουν γκρίνιες βουλευτών για το θέμα των επιδομάτων". Ενώ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους είπε πως "εσείς γκρινιάζετε".

Η κ. Φωτίου επανέλαβε ότι εντός του 2018 η κυβέρνηση θα βρει τρόπο για να αναπληρώσει τις περικοπές στα επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων. "Από τις 800.000 οικογένειες, οι 738.000 θα δουν αυξήσεις. Κάποιοι θα έχουν και μειώσεις. Αυτές θα τις αντιμετωπίσουμε μέσα στην χρονιά, γιατί η κυβέρνηση θα αφιερώσει την χρονιά στην προστασία των παιδιών. Λάθος έχει δημιουργηθεί αίσθημα καταστροφολογίας στους τρίτεκνους και πολύτεκνους. Όμως, σε μια μεταρρύθμιση μπορεί να έχεις και κάποιες απώλειες, τις οποίες θα τις αντιμετωπίσουμε", είπε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αλέκου Φλαμπουράρη στη Βουλή και συμμετείχαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Ξυδάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:32 - 12 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.