ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Θα υπηρετήσουμε την κυβέρνηση μέχρι τέλους

18:12 - 29 Ιαν 2018 | Πολιτική
Καμμένος: Θα υπηρετήσουμε την κυβέρνηση μέχρι τέλους
Μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του εκτελεστικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος θέλησε να βάλει οριστικό τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

"Οι ΑΝΕΛ κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και θα την υπηρετήσουμε μέχρι το πέρας της εντολής που έχουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας.

Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος είπε ότι το κόμμα του έχει ξεκάθαρη θέση και πως η ΝΔ είναι αυτή που πρέπει να πει τι προτείνει.

"Σε εκείνους που σχεδιάζουν σενάρια θέλω να πω ότι οι δικές μας θέσεις είναι απόλυτα καθαρές,. Στη ΝΔ είναι που πρέπει να αποφασίσουν. Τα υπόλοιπα κόμματα έχουν ξεκάθαρες θέσεις", σημείωσε.

Πρόσθεσε δε ότι "εμπιστευόμαστε τον κ .Κοτζιά για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, γιατί επιθυμούμε λύση, με τον απαράβατο όρο που εμείς θέτουμε".

Τέλος, για τα συλλαλητήρια είπε: "Τα συλλαλητήρια τα διοργανώνουν οι πολίτες. Εμείς συμμετέχουμε. Οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες πολίτες που εκφράζουν μια εθνική θέση και βοηθούν την εθνική διαπραγμάτευση. Εγώ θα λείπω την Κυριακή, αλλά η οικογένειά μου θα πάει".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.